ב-22.12.23 ערכנו את המפגש השנתי של המועצה העסקית של קו אימפקט, בתמיכת הסוכנות האמריקאית לפיתוח בינלאומי (USAID), באולמי נור ביפו העתיקה. היה זה המפגש הגדול והמשמעותי ביותר של המועצה העסקית עד היום.
כיבדו אותנו בנוכחותם נשיא המדינה, מר יצחק הרצוג ורעייתו, הגב' מיכל הרצוג, אשר נשאו דברי ברכה, שגריר ארה"ב בישראל, מר תומאס ניידס, בכירי ובכירות המגזר העסקי מהחברה הערבית והיהודית, נציגי ממשלה ופילנתרופיה.
את המפגש פתחו צבי זיו, יו"ר משותף קו אימפקט והגב' עופרה שטראוס , נשיאת המועצה העסקית. בהמשך הערב הוצגו שתי הרצאות מאת דויד צ׳ין - מנהל שותף מקינזי ישראל על קידום וגיוון של עובדים מהחברה הערבית והרצרה שניה מאת מומו מהדב - מנכ״ל מעלה בנושא אסטרטגית המדידה וחשיבותה בקידום הגיוון והכלה בארגונים.
נוא ג'השאן בטשון, מנכל"ית מיזם קו אימפקט, הציגה את הישגי המיזם בשנה החולפת, תיארה את הצפי להמשך התרחבות המיזם בשנת 2023 והדגישה: "היום יותר מתמיד, קידום גיוון והכללה של החברה הערבית במגזר העסקי הוא המפתח להצלחה של החברה כולה . חברות עסקיות הן החלוצות ביצירת השינוי העמוק הזה ויוצאות מנצחות עם תרבות מגוונת ומכלילה, רווח כלכלי, חוסן ארגוני, מיצוב כמעסיק מוביל ועם הסיפוק של להניע שינוי משמעותי בחברה הערבית ובחברה הישראלית כולה".
תודה רבה לבכירי המגזר העסקי שלקחו חלק במפגש!
Nawa Jahshan



